Maintenance oil changes, what fluids, tires etc...ask your general manitenance questions in here or look up the answer before you post.

weird noise?!?!?

Old 23-Apr-2012, 03:37 PM
  #1  
Member
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 41
weird noise?!?!?

I've got some really awkward noise and steering wheel vibration coming from the front passenger's side wheel well. It sounds like a clunking noise and varies in audible at different speeds. It sounds like a broken drive shaft but can't be. At first it began really subtly on the highway on friday evening. Then 15 minutes later it was unbearable. The steering wheel was vibrating like a paint shaker and the noise was more prevalent. The actual steering was fine, the car didn't pull to either side when braking, and their was not a sound when the car was just idling. I pulled over immediately and thoroughly inspected the engine bay and wheel well, but couldnt figure it out.

Anyways hopefully someone can help me out. Here are my car's specs: 2002 acura el (d17a2) with 115,000 kms.

The car has the following mods:
vibrant muffler
aem sri
neuspeed front tower strut
pioneer double din avh-3300bt
falken tires

The oil and transmission oil were changed about >1000 kms ago or a month ago. On the way home from the mechanic that day I realized a really disgusting grinding noise, metal on metal, coming from the front passenger side. Before reaching the end of the street at the mechanics, I hooked a u-turn and went back. Unfortunately the noise was gone.

I have an audio clip if anyone wants to hear it. Maybe someone has had a similar problem. This ---- is annoying... I want to drive my car!! lol
1.7el is offline  
Old 23-Apr-2012, 10:50 PM
  #2  
MPR
Senior Member
 
MPR's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Where my car is.
Posts: 5,460
Post the vid. Could be a number of things, but I will refrain from making any assumptions until I hear the see the vid.
MPR is offline  
Old 27-Apr-2012, 01:31 PM
  #3  
Member
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 41
MPR thanks for offering. the problem was a bushing on the stabilizer bar was broken. $30 part. anyways its fixed and i also got my rotors and pads done too.
1.7el is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
thisissarcastic
Maintenance
3
12-Dec-2011 09:03 AM
oths88
Engine
7
01-Jan-2009 09:18 PM
army031
Acura - Honda
3
08-Sep-2008 04:54 PM
Gallagher
Honda Civic Performance - JDM Discussion
5
09-Sep-2003 11:28 PM
Sassafrass
Honda Civic Performance - JDM Discussion
11
27-May-2003 04:06 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: weird noise?!?!?


Contact Us - Sitemap - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.