Honda Civic Performance - JDM Discussion Engine tech, forced induction, springs, shocks, brakes, tires, etc.

got alignment.....still rubbing

Old 08-Mar-2006, 01:23 PM
  #1  
Senior Member
Thread Starter
 
armash's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 367
got alignment.....still rubbing

hey wonderin if i can get some advice/opinions

dropped my ek on neuspeed race...got alignment...front is doing perfect with the skunk2 camber kit.

did the washer trick in the rear (the shop did it for me) and for some reason...the rear left tire is still rubbing with the fender on turns.. looks like the left tire is closer to the fender than the right one..would that mean the camber is different on both sides?

and say i pull out a washer from the side thats rubbing...would that mess my up alignment? i should prob take it back to the shop if thats the case.
armash is offline  
Old 08-Mar-2006, 01:32 PM
  #2  
Senior Member
 
rjngo's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: D O W N T O W N
Posts: 4,484
take it back to the shop that did the job...tell 'em they messed up
rjngo is offline  
Old 08-Mar-2006, 01:38 PM
  #3  
Registered User
 
imported_hdave's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: (Toronto)
Posts: 3,744
what rims and what size tires?
imported_hdave is offline  
Old 08-Mar-2006, 01:40 PM
  #4  
Senior Member
Thread Starter
 
armash's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 367
stock steelies actually 185/65/14 i believe
armash is offline  
Old 08-Mar-2006, 02:08 PM
  #5  
Registered User
 
imported_Joker's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: .......
Posts: 4,572
wont those rub regardless? the sidewalls are too high.. im not sure
imported_Joker is offline  
Old 08-Mar-2006, 03:42 PM
  #6  
Senior Member
Thread Starter
 
armash's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 367
theyre really the same height as my 17's with 45 tires on. although the width for the 17's is 205. so i doubt with this rubbing problem im having with my 185 wide tires....that i will be able to put the 17's back on

what should i do.
armash is offline  
Old 08-Mar-2006, 04:05 PM
  #7  
Registered User
 
imported_hdave's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: (Toronto)
Posts: 3,744
like RJ said go back and tell them to fix it. adjusting the camber should fix the problem

ur 17s have 205/45/17? if so thats a little bigger than stock size, 205/40/17 is the right size for 6th gens.
imported_hdave is offline  
Old 08-Mar-2006, 04:31 PM
  #8  
Senior Member
 
Brett's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Saskatoon
Posts: 5,558
As soon as the car rubbed i would have been back at the shop telling them they did not align my car properly and to fix it now!
Brett is offline  
Old 08-Mar-2006, 06:01 PM
  #9  
Senior Member
Thread Starter
 
armash's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 367
yea i got 40's too not 45 my bad
aite i'll go to the shop and tell them to deal with it. thanks
armash is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Johnnys77
Suspension - Chassis
1
18-Sep-2008 07:08 PM
adeelimam
Suspension - Chassis
5
23-Apr-2008 11:22 AM
Azxster
CFz Discussion
6
18-Feb-2008 03:37 PM
imported_SaYjAiBaO
Honda Civic Performance - JDM Discussion
20
02-Mar-2005 12:31 AM
punkindrublic
Honda Civic Performance - JDM Discussion
11
03-Mar-2004 11:29 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: got alignment.....still rubbing


Contact Us - Sitemap - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.