Maintenance oil changes, what fluids, tires etc...ask your general manitenance questions in here or look up the answer before you post.

e test nightmare!!!! HELP!!

Old 13-Jul-2005, 04:39 AM
  #1  
Registered User
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2003
Location: chatham
Posts: 25
e test nightmare!!!! HELP!!

ok here is the deal. I have a crx with a b16a in it, its not a1 or a2
just a, It has two o2 sensors and the plugs are green and a white one, acording to them they are both working properly, but my c0 % is way to high i retarded the timing and it helped a bit but still failed the emitions please help guys any ideas? it passed on all but c0% it was way to high
viciouscrx is offline  
Old 13-Jul-2005, 08:34 AM
  #2  
Registered User
 
imported_gatherer's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: on a race track
Posts: 17,846
how's your cat?
imported_gatherer is offline  
Old 13-Jul-2005, 08:35 AM
  #3  
Senior Member
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 12,908
my car just barely slipped by on the hot rod numbers
punkindrublic is offline  
Old 13-Jul-2005, 12:46 PM
  #4  
Registered User
 
imported_viper_2_4's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Somewhere out there...
Posts: 4,606
check your cat...
imported_viper_2_4 is offline  
Old 13-Jul-2005, 01:15 PM
  #5  
Registered User
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2003
Location: chatham
Posts: 25
i replaced the cat already
viciouscrx is offline  
Old 13-Jul-2005, 02:58 PM
  #6  
Registered User
 
imported_gatherer's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: on a race track
Posts: 17,846
how's your O2 sensor?
imported_gatherer is offline  
Old 13-Jul-2005, 03:35 PM
  #7  
Senior Member
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 12,908
tune up's are nice
punkindrublic is offline  
Old 14-Jul-2005, 01:40 AM
  #8  
Registered User
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2003
Location: chatham
Posts: 25
i did new plugs, wires, distrubutor cap and rotor new 02 sensor and an oil change its barely failing just the 02 part of the e test
viciouscrx is offline  
Old 07-Aug-2005, 09:47 PM
  #9  
Registered User
 
Join Date: May 2005
Location: Barrie
Posts: 181
I got my turbo ZC to pass not to long ago. It was failing on Idle as I have 450 DSM injectors. I ended up turning my fuel down on my regulator and turned the screw on the throtle body so it idled at 1200rpm. It just passed but it passed.
imported_Cazper51 is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
hcem
CFz Discussion
1
13-Jul-2010 09:47 AM
CivicsGalor3
Traffic tickets, accidents, insurance
26
29-Oct-2008 11:15 PM
vikko
Traffic tickets, accidents, insurance
4
19-Oct-2008 08:59 PM
xray
Media - Car Related
6
22-Apr-2008 11:08 AM
civic_integra
Interior - Audio - Security
11
01-Aug-2005 12:53 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: e test nightmare!!!! HELP!!


Contact Us - Sitemap - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.